MAAK UW RESERVERING
REFERENTIENUMMER / NAAM
Aankomst:
Vertrek:
ACCOMMODATIE TYPE
Categorie
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN
  • Lijst
  • Kaart
Sorteren op:
  • Lijst
  • Kaart
Appartement
Estepona
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Estepona heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze mooi ingerichte woning is volledig uitgerust, De accommodatie heeft een oppervlakte van 75 m², en Uitzicht op de bergen en het zwembad. Uw acommodatie ligt in een goed bereikbare wijk en in een ...(+info)
vanaf
€ 88
vanaf 
€ 88
Villa
Marbella
7 slaapkamer(s)
Deze luxueuse en buitengewone villa ligt in het gebied van Nueva Andalucía, met een panoramisch uitzicht op de berg La Concha en de Middellandse zee. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van Puerto Banus, met haar prachtige stranden en geweldige restaurants. De villa heeft drie verdiepingen, met een...
vanaf
€ 930
vanaf 
€ 930
Appartement
Nueva andalucia
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nueva Andalucia heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 90 m², en Uitzicht op de bergen en de tuin. Uw acommodatie ligt in een goed bereikbare wijk en in een ...(+info)
vanaf
€ 94
vanaf 
€ 94
Huis
Santanyi
3 slaapkamer(s)
Het huis in Santanyi heeft 3 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 6 personen. Deze gezellig ingerichte woning is erg groot, De accommodatie heeft een oppervlakte van 140 m², en Uitzicht op de tuin. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlak aan zee. De woning bevindt zich op 1 km...
vanaf
€ 138
vanaf 
€ 138
Finca
Santanyi
2 slaapkamer(s)
Het finca in Santanyi heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 5 personen. Deze smaakvol ingerichte woning is zeer ruim, De accommodatie heeft een oppervlakte van 90 m², en Uitzicht op de tuin en het zwembad. Uw acommodatie ligt in een rustige omgeving en op het platteland. De woning bevindt...
vanaf
€ 127
vanaf 
€ 127
Appartement
Nueva andalucia
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nueva Andalucia heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 105 m², en Uitzicht op de bergen en de tuin. Uw acommodatie ligt in een rustige omgeving en in de bergen. De ...(+info)
vanaf
€ 193
vanaf 
€ 193
Appartement
Puerto Banus
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Puerto Banus heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze comfortabel ingerichte woning is goed belicht, De accommodatie heeft een oppervlakte van 80 m², en Uitzicht op zee en de bergen De woning ligt vlakbij het strand. Uw acommodatie ligt in een goed ...(+info)
vanaf
€ 121
vanaf 
€ 121
Appartement
Nueva andalucia
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nueva Andalucia heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 86 m², en Uitzicht op de bergen en de tuin. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in een ...(+info)
vanaf
€ 138
vanaf 
€ 138