MAAK UW RESERVERING
REFERENTIENUMMER / NAAM
Aankomst:
Vertrek:
ACCOMMODATIE TYPE
Categorie
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN
  • Lijst
  • Kaart
Sorteren op:
  • Lijst
  • Kaart
Appartement
Marbella
4 slaapkamer(s)
Het appartement in Marbella heeft 4 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 12 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 190 m², en Uitzicht op zee en het zwembad De woning ligt vlakbij het strand. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlak aan zee. De woning bevindt ...(+info)
vanaf
€ 220
vanaf 
€ 220
Appartement
Marbella
3 slaapkamer(s)
Dit luxe appartement ligt op een van de beste posities in deze urbanisatie. Het heeft 3 smaakvol ingerichte slaapkamers en 3 badkamers. Dit fantastisch en stijlvol ingerichte appartement is HET kader om uw welverdiende vakantie compleet te maken. Ruim frontline appartement met de beste ligging op het...
vanaf
€ 345
vanaf 
€ 345
Appartement
Nueva andalucia
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nueva Andalucia heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 84 m². Uw acommodatie ligt in een afgelegen omgeving en in de bergen.Tevens heeft u de beschikking over Lift, ...(+info)
vanaf
€ 165
vanaf 
€ 165
Villa
Nueva andalucia
4 slaapkamer(s)
De villa in Nueva Andalucia heeft 4 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 8 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is recent gebouwd, De accommodatie heeft een oppervlakte van 165 m², en Uitzicht op zee en de bergen. Uw acommodatie ligt in een rustige omgeving en vlakbij winkels en ...(+info)
vanaf
€ 303
vanaf 
€ 303
Finca
Porto Petro
5 slaapkamer(s)
Het finca in Porto Petro heeft 5 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 10 personen. Deze mooi ingerichte woning is volledig uitgerust, De accommodatie heeft een oppervlakte van 430 m², en Uitzicht op de tuin en het zwembad. Uw acommodatie ligt in een rustige omgeving en op het platteland. De woning...
vanaf
€ 238
vanaf 
€ 238
Villa
Marbella
4 slaapkamer(s)
De villa is volledig gerenoveerd in 2017 met hoogwaardige materialen in de gehele woning. De villa is gelegen in een opwaartse positie in absoluut rustige omgeving. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op een beschermd gebied en een kleine zicht naar de Middellandse Zee. De woning is volledig...
vanaf
€ 285
vanaf 
€ 285
Appartement
Nueva andalucia
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nueva Andalucia heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze mooi ingerichte woning is zeer ruim, De accommodatie heeft een oppervlakte van 95 m², en Uitzicht op zee en de bergen De woning ligt vlakbij het strand. Uw acommodatie ligt in een goed ...(+info)
vanaf
€ 94
vanaf 
€ 94
Appartement
San Pedro de Alcántara
3 slaapkamer(s)
Het appartement in San Pedro de Alcántara heeft 3 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 6 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is recent gebouwd, De accommodatie heeft een oppervlakte van 190 m². Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en vlak aan zee. De woning bevindt ...(+info)
vanaf
€ 132
vanaf 
€ 132