MAAK UW RESERVERING
REFERENTIENUMMER / NAAM
Aankomst:
Vertrek:
ACCOMMODATIE TYPE
Categorie
BELANGRIJKE EIGENSCHAPPEN
  • Lijst
  • Kaart
Sorteren op:
  • Lijst
  • Kaart
Huis
Cala Santanyi
3 slaapkamer(s)
The house in Cala Santanyi has 3 bedrooms and has capacity for 5 people. The house is charming, is fully-equiped, and is 50 m². It has views of waterfront. The property is located 100 m from Cala Santanyí sand beach, 200 m from Spar Supermarkt Cala Santanyí supermarket, 200 m from Cala Santanyí city,...
vanaf
€ 221
vanaf 
€ 221
Appartement
Marbella
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Marbella heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze mooi ingerichte woning is volledig uitgerust, De accommodatie heeft een oppervlakte van 70 m², en Uitzicht op de bergen en de tuin. Uw acommodatie ligt in een prachtige omgeving en in een residentieel ...(+info)
vanaf
€ 153
vanaf 
€ 153
Finca
Santanyi
5 slaapkamer(s)
Het finca in Santanyi heeft 5 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 11 personen (max. 10 volwassenen). Deze comfortabel ingerichte woning is volledig uitgerust, De accommodatie heeft een oppervlakte van 350 m², en Uitzicht op zee en de bergen. Uw acommodatie ligt in een prachtige omgeving en vlak...
vanaf
€ 341
vanaf 
€ 341
Appartement
Marbella
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Marbella heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is modern, De accommodatie heeft een oppervlakte van 119 m², en Uitzicht op zee en de bergen. Uw acommodatie ligt in een goed bereikbare wijk en in een woonwijk. De ...(+info)
vanaf
€ 167
vanaf 
€ 167
Appartement
Nueva andalucia
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Nueva Andalucia heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze comfortabel ingerichte woning heeft een mooie keuken, De accommodatie heeft een oppervlakte van 90 m², en Uitzicht op zee en de bergen. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in ...(+info)
vanaf
€ 125
vanaf 
€ 125
Appartement
Marbella
3 slaapkamer(s)
Het appartement in Marbella heeft 3 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 5 personen. Deze smaakvol ingerichte woning is erg groot, De accommodatie heeft een oppervlakte van 133 m², en Uitzicht op de bergen en de tuin. Uw acommodatie ligt in een goed bereikbare wijk en vlakbij winkels en ...(+info)
vanaf
€ 198
vanaf 
€ 198
Herenhuis
Nueva andalucia
3 slaapkamer(s)
Het herenhuis in Nueva Andalucia heeft 3 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 5 personen. Deze smaakvol gemeubileerde woning is zeer ruim, De accommodatie heeft een oppervlakte van 113 m², en Uitzicht op de bergen en de tuin. Uw acommodatie ligt in een kindvriendelijke buurt en in een ...(+info)
vanaf
€ 151
vanaf 
€ 151
Appartement
Málaga
2 slaapkamer(s)
Het appartement in Málaga stad heeft 2 slaapkamer(s) en kan gereserveerd worden tot 4 personen. Deze mooi ingerichte woning is volledig uitgerust, De accommodatie heeft een oppervlakte van 68 m². Uw acommodatie ligt in een goed bereikbare wijk en in het centrum.Tevens heeft u de beschikking over ...(+info)
vanaf
€ 112
vanaf 
€ 112