Over ons


Espana Holiday ApS is gevestigd in Denemarken en is de eigenaar van Espana-Holiday.com. Sinds 2010 is Espana-Holiday gespecialiseerd in vakantieverhuur in Zuid-Spanje, de Costa del Sol.

Het bedrijf heeft de afgelopen jaren zijn marktaandeel uitgebreid. Het bedrijf heeft nu drie kantoren (hoofdkantoor in El Rosario en 2 individuele samenwerkingspartners in Fuengirola en Nueva Andalucia), verspreid over de kust waar elk jaar meer dan 500 families via Espana-Holiday een vakantiehuis huren.

Bij het huren van een vakantiewoning heeft u de mogelijkheid de cultuur en de keuken van Spanje te ervaren. Tevens kan u zich oriënteren over het omliggende stadjes en dorpjes. Mocht u interesse hebben in de aankoop van een woning, is het raadzaam allereerst een en ander te verkennen alvores te kopen.

Wij kunnen u helpen bij het vinden van professionele makelaars, die u kunnen helpen bij het vinden van de juiste woning en u kunnen adviseren over financierings- en juridische partners.

”Onze visie: De beste verhuurmaatschappij te zijn aan de Costa del Sol.”

”Onze missie: Espana Holiday op te bouwen aan de Costa del Sol door zakelijke expertise te combineren met creativiteit en innovatie.”

We kijken ernaar uit u te assisteren bij het vinden van de juiste woning voor u en uw family en vrienden.

Met vriendelijke groet, Team Espana-Holiday

MARBELLA SPAIN