Toeristische Gids

De Beste Dingen Om Te Doen In Marbella, Spanje


EEN TOERISTISCHE GIDS VOOR DINGEN OM TE DOEN IN MARBELLA

Plant u een reis naar Marbella, Spanje, en bent u op zoek naar leuke dingen om te doen? Marbella ligt aan de zuidkust van Spanje en is een prachtige stad met zandstranden, pittoreske straatjes en een bruisend nachtleven. Of je nu alleen reist, met vrienden of met familie, Marbella heeft voor ieder wat wils. In deze blogpost delen we een aantal plaatsen om te bezoeken in Marbella, samen met een aantal vakantiehuizen die u zullen helpen bij het plannen van uw reis.

1.Bezoek de Oude Stad
De belangrijkste toeristische plaats in Marbella, is de Oude Stad, ook bekend als Casco Antiguo, is een charmante en historische buurt die zeker een bezoek waard is. De smalle straatjes zijn bekleed met witgekalkte gebouwen, kleurrijke bloemen en traditionele Spaanse architectuur. Wandel over het Plaza de los Naranjos en stop bij een van de vele cafés of restaurants voor een verfrissend drankje of een hapje terwijl u verblijft in onze villa met 4 slaapkamers op slechts 1 km afstand.

2.Breng een dag door op het strand
Marbella is de thuisbasis van enkele van de mooiste stranden in Spanje. Of u nu de voorkeur geeft aan een levendig strand met veel activiteiten of een rustige en afgelegen plek, Marbella heeft het allemaal. Enkele van de populairste stranden in Marbella zijn Playa de la Fontanilla, Playa de Nagüeles en Playa del Cable. Breng een dag door in uw eigen Front Line Beach Villa, zwem in het kristalheldere water en geniet van de strandbars en restaurants.

3.Verken Puerto Banus
Wat u moet zien in Marbella is de luxueuze jachthaven Puerto Banus, waar enkele van de duurste jachten ter wereld liggen. Wandel langs de jachthaven en bewonder de boten. Dit gebied is de thuisbasis van vele high-end clubs, bars en restaurants, die een trendy en chique publiek aantrekken. Enkele van de meest populaire nachtclubs in Puerto Banus zijn Olivia Valere, Pangea en Tibu, in de buurt van dit 2 slaapkamer Penthouse Appartement.

4.Winkelen
In Puerto Banus kunt u vele luxe merken vinden, waaronder Louis Vuitton, Dior, Gucci en Prada. Deze winkels bieden de laatste modetrends en producten van hoge kwaliteit, en de winkelervaring gaat vaak gepaard met attente service en een luxe sfeer.

Voor wie op zoek is naar een meer lokale winkelervaring biedt het plein in Puerto Banus een reeks kleine markten met handgemaakte ambachten, souvenirs en lokale producten. Ze zijn echter alleen in de zomermaanden geopend. Daarom kunt u, als u Spanje in andere seizoenen bezoekt, de oude binnenstad van Marbella bezoeken, die op korte loopafstand ligt als u in ons moderne appartement in het stadscentrum verblijft en ook unieke handgemaakte ambachten en lokale winkels biedt.

5.Verblijf in het perfecte vakantiehuis
Het huren van het perfecte vakantiehuis is cruciaal voor een geweldige vakantie-ervaring in Marbella, Spanje. Het juiste vakantiehuis kan het verschil maken en zorgt voor comfort, gemak en een geweldige locatie om de omgeving te verkennen.

Espana Holiday biedt een scala aan vakantiewoningen in en rond Marbella, met opties voor alle behoeften en voorkeuren. Van luxe villa’s met privézwembad tot gezellige appartementen in het hart van de stad, Espana Holiday heeft een scala aan accommodaties waaruit u kunt kiezen. Door te huren via Espana Holiday kunt u een stressvrij en plezierig verblijf in Marbella garanderen, met alle voorzieningen en gemakken die u nodig heeft voor een fantastische vakantie.