Turist Guide

Een golfgids voor de Costa del Sol


Welkom aan de zonnige kust van de Costa del Sol, waar ongerepte stranden samenkomen met golfbanen van wereldklasse, waardoor een paradijs voor golfers als geen ander ontstaat.

Deze prachtige regio, gelegen in het hart van Andalusië, beschikt over een gevarieerd aanbod aan wedstrijdbanen, adembenemende landschappen en luxe voorzieningen, waardoor het een topbestemming is voor golfliefhebbers van over de hele wereld. Ga met ons mee terwijl we de allure van golfen aan de Costa del Sol verkennen en ontdekken waarom het bekend staat als een van de beste golfbestemmingen van Europa.

Cursussen van wereldklasse en kampioenschapslinks

Costa del Sol is de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze golfbanen van Europa, ontworpen door legendarische architecten en bezocht door professionele spelers. Geniet van locaties zoals de Valderrama Golf Club, gastheer van de prestigieuze Ryder Cup, of Real Club de Golf Las Brisas, een uitdagende lay-out omgeven door weelderige vegetatie en schilderachtige waterpartijen. Andere opmerkelijke golfbanen zijn Finca Cortesin, La Quinta Golf & Country Club en Rio Real Golf & Hotel, die elk een unieke mix van natuurlijke schoonheid en golf van kampioenschapsklasse bieden.

Uw Ideale Verblijf Dichtbij de Groenen:

Waarom verblijft u voor de ultieme golfervaring niet in een van onze exclusieve eigendommen in de buurt van de beste golfbanen van de Costa del Sol? Wij bieden een scala aan eerstelijnsgolfappartementen en –villa’s, elk gelegen op slechts een steenworp afstand van de fairways. Word wakker met een prachtig uitzicht op verzorgde greens, geniet van gemakkelijke toegang tot starttijden en kom tot rust in een luxe omgeving na een dag op de baan. Of u nu de voorkeur geeft aan de privacy van een villa of het gemak van een appartement, wij hebben de perfecte accommodatie als aanvulling op uw golfvakantie.

Plan uw golfvakantie naar de Costa del Sol:

Klaar om de ultieme golfvakantie aan de Costa del Sol te ervaren? Begin vandaag nog met het plannen van uw reis en ontdek waarom deze zonovergoten regio de droombestemming van elke golfer is. Of u nu op zoek bent naar wedstrijdbanen, luxe accommodaties of onvergetelijke ervaringen zowel op als buiten de fairways, de Costa del Sol belooft een vakantie als geen ander. Boek uw starttijden, pak uw clubs in en maak u klaar om af te slaan in het paradijs – het golfavontuur van uw leven wacht op u aan de Costa del Sol. En vergeet niet onze selectie eerstelijnsgolfappartementen en -villa’s te bekijken voor het perfecte verblijf vlakbij de greens!