huiseigenaren

Maak winst met je extra bezittingen


Mijn huis in Spanje verhuren als het leegstaat.

Ben je eigenaar van een woning in Spanje die vaak leegstaat? Heb je overwogen om die ongebruikte ruimte om te zetten in een winstgevende inkomstenbron? Zoek niet verder dan España Holiday, jouw vertrouwde vakantieverhuurservice die klaarstaat om jouw woning aan de wereld te tonen.

Waarom Samenwerken met España Holiday?

  1. Maximaliseer Jouw Inkomsten:
    Laat je woning niet onbenut als je er geen gebruik van maakt. Door samen te werken met España Holiday open je de deur naar potentieel inkomen dat je kosten voor eigendomsbezit kan dekken of zelfs een lucratieve investering kan worden.
  2. Zorgeloos Beheer:
    Wij regelen alle details, van het plaatsen van je woning op grote platforms zoals Airbnb, Booking.com en VRBO tot het beheren van reserveringen, zodat jouw ervaring als gastheer stressvrij is.
  3. Optimale Zichtbaarheid:
    Us España Holidays begrijpt het belang van zichtbaarheid. Daarom plaatsen we jouw woning op meerdere platforms om ervoor te zorgen dat het een breed publiek bereikt. Meer zichtbaarheid betekent meer boekingen en natuurlijk meer inkomen voor jou.
  4. Professionele Fotografieservice:
    Een foto zegt meer dan duizend woorden, en als het gaat om het aantrekken van gasten, is het onbetaalbaar. Als je geen professionele foto’s van je woning hebt, geen zorgen – wij regelen het. Ons team biedt professionele fotografiediensten om jouw woning van zijn beste kant te laten zien.
  5. Virtuele Rondleidingen met 3D-scans:
    In het digitale tijdperk waarderen gasten de mogelijkheid om een woning virtueel te verkennen voordat ze boeken. España Holidays gaat verder door 3D-scans aan te bieden, zodat potentiële gasten virtueel door jouw woning kunnen wandelen. Het is de op één na beste optie om er persoonlijk te zijn.

Hoe Het Werkt:

  1. Neem Contact Met Ons Op:
    Neem contact op met España Holidays via onze website of bel ons. We plannen een consult om de details van jouw woning te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.
  2. Woningbeoordeling:
    Ons team zal jouw woning beoordelen en samen met jou werken om de beste strategie te bepalen voor het maximaliseren van het verhuurpotentieel.
  3. Professionele Fotosessie:
    Indien nodig plannen we een professionele fotosessie om de essentie van jouw woning vast te leggen en deze zichtbaar te maken op verhuurplatforms.
  4. Opzet en Beheer:
    We creëren overtuigende advertenties en beheren het volledige boekingsproces, zodat jij een naadloze ervaring hebt als gastheer en jouw gasten als gast.
  5. Geoptimaliseerde Zichtbaarheid:
    Jouw woning wordt vermeld op populaire vakantieverhuurplatforms en bereikt een groot publiek van potentiële gasten.
  6. Virtuele Rondleidingen:
    Met onze 3D-scans kunnen gasten virtueel een rondleiding door jouw woning maken, wat hun vertrouwen vergroot om jouw plek te boeken.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Ben je klaar om jouw onderbenutte woning om te zetten in een stabiele inkomstenbron? Neem vandaag nog contact op met España Holidays en laat ons de details regelen terwijl jij geniet van de voordelen van vakantieverhuur. Mis deze kans niet om jouw lege ruimte om te zetten in een inkomstenbron!

Klik hier om enkele van onze eigendommen te bekijken