Geen onderdeel van een categorie

Huur villa’s voor grote groepen.


Het plannen van een familiebijeenkomst of reünie kan een spannende maar uitdagende taak zijn, vooral als het gaat om het vinden van accommodatie die comfortabel iedereen kan ontvangen. Bij España Holiday Rentals begrijpen we het belang van het samenbrengen van geliefden onder één dak. Daarom zijn we trots om een ruime selectie van grote luxe villa’s aan te bieden, speciaal ontworpen voor grote groepen. Of je nu een familiebijeenkomst, een mijlpaalviering of een speciaal evenement organiseert, onze grote vakantievilla’s bieden de perfecte setting om blijvende herinneringen te creëren.

  1. Moderne Villa voor 18 Personen: Stel je voor dat je een wereld van eigentijdse elegantie en luxe binnenstapt. Onze moderne villa in Mijas Costa is een architectonisch meesterwerk en biedt plaats aan maximaal 18 personen. Met ruime kamers en royale leefruimtes biedt deze villa de perfecte balans tussen comfort en stijl. Het hoogtepunt is ongetwijfeld de verwarmde zwembaden, ja ik zei zwembaden, waar gasten kunnen ontspannen, tot rust komen en genieten van het zonnige Spaanse weer. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een werkelijk onvergetelijk verblijf te garanderen.
  2. Paleisachtige Villa voor 14 Personen: Voor wie op zoek is naar een vleugje grootsheid en weelde, is onze paleisachtige villa in Marbella een waar juweeltje. Deze opmerkelijke accommodatie biedt comfortabel plaats aan maximaal 14 gasten, waardoor het een ideale keuze is voor grotere families of groepen vrienden. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je begroet door een prachtig interieur dat luxe en verfijning uitstraalt. Met zijn prachtige architectuur, weelderige voorzieningen en adembenemend uitzicht, biedt deze villa een werkelijk vorstelijke ervaring.
  3. Villa met een Grote Tuin voor Alle Activiteiten: Als je op zoek bent naar een villa die voldoende ruimte biedt voor verschillende activiteiten en recreatie, is onze zespersoonsvilla in Marbella Hill Club de perfecte keuze. Met een prachtige tuin biedt deze accommodatie een fantastische omgeving voor buitenbijeenkomsten en spelletjes. Of het nu gaat om een vriendschappelijke voetbalwedstrijd, een levendige barbecue of gewoon genieten van de zon, de ruime tuin biedt een veelzijdige ruimte voor iedereen om van te genieten. Binnenin voegt het moderne en smaakvolle interieur van de villa een vleugje elegantie toe aan je verblijf.
  4. Villa in Andalusische Stijl met 6 Slaapkamers: Voor degenen die betoverd zijn door de charme van de Andalusische architectuur, biedt onze villa in Marbella een echt paradijs in koloniale stijl. Deze prachtige accommodatie toont de tijdloze schoonheid van het Andalusische ontwerp, gecombineerd met moderne gemakken. Met zes slaapkamers biedt het comfortabel plaats aan grote groepen en zorgt het voor een intieme en gezellige sfeer. Betreed de binnenplaats versierd met weelderig groen en laat de rustige ambiance je omhullen. De elegante interieurs van de villa, versierd met traditionele elementen, roepen een gevoel van warmte en sereniteit op, waardoor een werkelijk betoverende ervaring wordt gecreëerd.

When it comes to organising a family gathering or large group event, finding the right accommodation is paramount. At España Holiday Rentals, we are dedicated to providing exquisite villas that cater to the needs of large groups. From the modern villa in Mijas Costa to the palatial villa in Marbella, the villa with a sprawling garden, and the Andalusian-style oasis, each property offers a unique experience of luxury and comfort. Embark on a memorable journey with your loved ones, surrounded by the beauty and tranquility of Spain’s breathtaking landscapes.