Turist Guide

De Bedste Kvarterer i Marbella: Find Det Bedste Område At Bo i For Din Livsstil


Hvad Er Det Bedste Område At Bo i Marbella?

Marbella Spanien, der ligger mellem Malaga og Gibraltar, er en by, der tiltrækker en bred vifte af mennesker fra hele verden, som tiltrækkes af middelhavsklimaet, den luksuriøse livsstil og den betagende udsigt. Men med så mange kvarterer at vælge imellem, kan det være en skræmmende opgave at finde det bedste område at bo i. I denne blog vil vi se nærmere på nogle af de bedste kvarterer i Marbella og hjælpe dig med at finde det perfekte kvarter til din livsstil.

1.Puerto Banus

Hvis du er på udkig efter en luksuriøs livsstil med shopping, restauranter og underholdning i verdensklasse, så er Puerto Banús det rette sted for dig. Dette eksklusive marinaområde ligger kun få kilometer vest for Marbellas centrum og er hjemsted for nogle af de dyreste ejendomme i området. Fra eksklusive butikker til Michelin-stjernede restauranter og The Ocean Club Marbella, som er blevet symbolet på den glamourøse livsstil i Puerto Banús.

2. Nueva Andalucía

Nueva Andalucía ligger lige nord for Puerto Banús og er et mere roligt kvarter, der stadig byder på masser af faciliteter. Det er et populært valg for familier og pensionister, takket være nærheden til internationale skoler og golfbaner. Nueva Andalucía er også hjemsted for det ugentlige udendørsmarked, hvor du kan finde alt fra friske råvarer til håndlavet kunsthåndværk.

3. Sierra Blanca

For dem, der søger eksklusivitet og privatliv, er Sierra Blanca et lukket område i bakkerne over Marbella. Dette kvarter byder på en fantastisk udsigt over Middelhavet og Sierra Nevada-bjergene samt nogle af de dyreste ejendomme i området. Sierra Blanca er også hjemsted for nogle af de mest luksuriøse faciliteter, herunder private tennisklubber, kurbade og fitnesscentre.

4. Golden Mile

Golden Mile ligger mellem Marbella og Puerto Banús og er en stribe landområder, der giver nem adgang til begge områder. Det er hjemsted for nogle af de mest luksuriøse hoteller, feriesteder og ejendomme i området, hvilket gør det til et populært valg for high-end-boende. Du finder også en række restauranter, barer og natklubber langs Golden Mile, hvilket gør det til en populær destination for dem, der nyder nattelivet.

5. San Pedro de Alcántara

Hvis du er på udkig efter en mere traditionel spansk livsstil, er San Pedro de Alcántara værd at overveje. Denne charmerende by ligger kun få kilometer vest for Marbellas centrum og har et gågadecenter med et udvalg af butikker, caféer og restauranter. Du kan også finde et lokalt marked hver torsdag, hvor du kan købe friske råvarer og andre lokale varer.

Hvis du leder efter den perfekte sommerhus i det bedste kvarterer i Marbella, kan Espana-Holiday.com hjælpe dig. Med et stort udvalg af sommerhuse til korttidsudlejning kan du finde den ideelle feriebolig, der passer til dine behov. Uanset om du søger sommerhus med pool i Sierra Blanca, en luksusvilla i Golden Mile eller en moderne penthouse-lejlighed i San Pedro de Alcántara, har Espana-Holiday.com den rette sommerhus til udlejning for dig!