Vores Boliger

Lej Villaer Til Store Grupper


Planlægning af en familiesamling eller genforening kan være en spændende, men udfordrende opgave, især når det kommer til at finde indkvartering, der kan rumme alle komfortabelt. Hos España Holiday Rentals forstår vi vigtigheden af at samle kære under ét tag. Derfor er vi stolte af at tilbyde et bredt udvalg af luksuriøse villaer designet til at rumme store grupper. Uanset om du planlægger en familiegenforening, en milepælsfejring eller en særlig begivenhed, tilbyder vores villaer den perfekte ramme til at skabe livslange minder.

  1. Moderne villa til 18 personer: Forestil dig at træde ind i en verden af moderne elegance og luksus. Vores moderne villa i Mijas Costa er et arkitektonisk mesterværk, der kan rumme op til 18 personer. Med rummelige værelser og generøse opholdsområder tilbyder denne villa den perfekte balance mellem komfort og stil. Højdepunktet er utvivlsomt den opvarmede pool, hvor gæsterne kan slappe af, lade op og nyde det solrige spanske vejr. Hver eneste detalje er omhyggeligt designet for at sikre et virkelig uforglemmeligt ophold.
  2. Paladsagtig villa til 14 personer: For dem, der søger en touch af storhed og overflod, er vores paladsagtige villa i Marbella en ægte perle. Denne bemærkelsesværdige ejendom kan rumme op til 14 gæster og er et ideelt valg til større familier eller grupper af venner. Fra det øjeblik, du træder ind, vil du blive mødt af en imponerende indretning, der udstråler luksus og raffinement. Med sin fantastiske arkitektur, overdådige faciliteter og betagende udsigt tilbyder denne villa en virkelig kongelig oplevelse.
  3. Villa med stor have til alle aktiviteter: Hvis du leder efter en villa, der giver rigelig plads til forskellige aktiviteter og rekreation, er vores villa med seks soveværelser i Marbella Hill Club det perfekte valg. Med en fantastisk have tilbyder denne ejendom den ideelle ramme til udendørs samvær og leg. Uanset om det er en venlig fodboldkamp, en livlig grillfest eller bare at nyde solen, giver den rummelige have alsidige muligheder for alle at nyde. Indvendigt tilføjer villaens moderne og smagfulde indretning en touch af elegance til dit ophold.
  4. Andalusisk stilvilla med 6 soveværelser: For dem, der er fascineret af charmen ved andalusisk arkitektur, tilbyder vores villa i Marbella en ægte oase i kolonistil. Denne imponerende ejendom fremviser den tidløse skønhed ved andalusisk design, kombineret med moderne bekvemmeligheder. Med seks soveværelser kan den rumme store grupper og skabe en intim og hyggelig atmosfære. Træd ind i gården, der er udsmykket med frodig vegetation, og lad den rolige stemning omslutte dig. Villaens elegante indretning, prydet med traditionelle elementer, fremkalder en følelse af varme og ro, og skaber en virkelig fortryllende oplevelse.

Når det kommer til at organisere en familiesamling eller en større gruppebegivenhed, er det afgørende at finde den rette indkvartering. Hos España Holiday Rentals er vi dedikerede til at tilbyde udsøgte villaer, der imødekommer behovene hos store grupper. Fra den moderne villa i Mijas Costa til den paladslignende villa i Marbella, villaen med en vidstrakt have og oasen i andalusisk stil, hver ejendom tilbyder en unik oplevelse af luksus og komfort. Begiv dig ud på en mindeværdig rejse med dine kære, omgivet af Spaniens betagende landskabers skønhed og ro.