Turist Guide

En golfspillers guide til Costa del Sol


Velkommen til Costa del Sols solrige kyster, hvor uberørte strande møder golfbaner i verdensklasse og skaber et golfparadis som intet andet.

Denne fantastiske region ligger i hjertet af Andalusien og kan prale af en bred vifte af mesterskabsbaner, betagende landskaber og luksuriøse faciliteter, hvilket gør den til en topdestination for golfentusiaster fra hele verden. Tag med os, når vi udforsker det tiltrækkende ved at spille golf i Costa del Sol, og find ud af, hvorfor det er kendt som en af Europas førende golfdestinationer.

Baner i verdensklasse og mesterskabslinks

Costa del Sol er hjemsted for nogle af Europas mest prestigefyldte golfbaner, designet af legendariske arkitekter og besøgt af professionelle spillere. Nyd steder som Valderrama Golf Club, vært for den prestigefyldte Ryder Cup, eller Real Club de Golf Las Brisas, et udfordrende layout omgivet af frodig vegetation og naturskønne vandelementer. Andre bemærkelsesværdige baner omfatter Finca Cortesin, La Quinta Golf & Country Club og Rio Real Golf & Hotel, som hver især tilbyder en unik blanding af naturlig skønhed og golf i mesterskabsklasse.

Dit ideelle ophold nær de grønne områder:

Hvis du vil have den ultimative golfoplevelse, hvorfor så ikke bo i en af vores eksklusive ejendomme nær Costa del Sols førende golfbaner? Vi tilbyder en række golflejligheder og villaer i første række, som alle ligger kun et stenkast fra fairways. Vågn op til en fantastisk udsigt over velplejede greens, få nem adgang til tee-tider, og slap af i luksuriøse omgivelser efter en dag på banen. Uanset om du foretrækker privatlivet i en villa eller bekvemmeligheden i en lejlighed, har vi den perfekte indkvartering til at supplere din golfferie.

Planlæg din golfferie til Costa del Sol:

Er du klar til at opleve den ultimative golfferie i Costa del Sol? Begynd at planlægge din rejse i dag, og opdag, hvorfor denne solbeskinnede region er en golfspillers drømmedestination. Uanset om du søger mesterskabsbaner, luksuriøs indkvartering eller uforglemmelige oplevelser både på og uden for fairways, lover Costa del Sol en ferie som ingen anden. Book dine tee-tider, pak dine køller, og gør dig klar til at slå ud i paradis – dit livs golfeventyr venter i Costa del Sol. Og glem ikke at tjekke vores udvalg af golflejligheder og villaer i frontlinjen for det perfekte ophold nær greens!