Vores Boliger

Opdag Luksusboliger i Marbella til den Perfekte ferie


Marbella, kronjuvelen på Spaniens Costa del Sol, har længe været synonym med luksus, stil og solbeskinnet lyksalighed. Denne livlige kystby ligger mellem Middelhavet og Sierra Blanca-bjergene og tilbyder en række luksuriøse overnatningssteder, der imødekommer de mest kræsne rejsende. Uanset om du søger et paradis ved stranden eller en afsidesliggende villa med en fantastisk udsigt, har vi en samling af luksuslejemål, der vil overgå dine forventninger.

Oplev luksusudlejning i Marbella med vores eksklusive udvalg

Marbella, kronjuvelen på Spaniens Costa del Sol, har længe været synonymt med luksus, stil og solrig afslapning. Beliggende mellem Middelhavet og Sierra Blanca-bjergene, tilbyder denne livlige kystby et udvalg af luksuriøse boliger, der tilfredsstiller de mest krævende rejsende. Uanset om du søger et paradis ved stranden eller en afsidesliggende villa med fantastisk udsigt, har vi et udvalg af luksusudlejninger, der vil overgå dine forventninger.

Den ultimative strandferie

Forestil dig at vågne op til lyden af bølger, der blidt rammer kysten, med gyldne sandstrande lige uden for døren. Vores villaer ved stranden i Marbella tilbyder netop det. En af vores mest fantastiske ejendomme er denne imponerende frontlinie-strandvilla. Med sit rummelige design og panoramisk havudsigt er denne villa perfekt for dem, der ønsker at omfavne kystlivsstilen. Du kan nyde en morgentur langs stranden eller slappe af på din private terrasse, mens du nyder havbrisen.

Luksuriøse villaer med jacuzzi

For den ultimative afslapning kan du overveje at booke en af vores villaer med jacuzzi. Denne luksuriøse strandvilla tilbyder en privat jacuzzi, hvor du kan slappe af efter en dag med at udforske Marbellas attraktioner. Kombinationen af strandbeliggenhed og privat jacuzzi skaber den ideelle ramme for en romantisk getaway eller en afslappende pause med venner.

Hvis du ønsker en villa med en tagterrassebar og flere jacuzzi, så er denne villa nær Puerto Banús det perfekte valg. Med sit omfattende tagterrasseområde kan du nyde betagende udsigter, mens du nyder cocktails og slapper af i jacuzzi. Det er det ideelle valg for dem, der ønsker at kombinere luksus med en smag af Marbellas pulserende natteliv.

Villaer med moderne fitnesscentre

Det er nemt at holde sig aktiv under ferien med vores udvalg af villaer, der har fuldt udstyrede fitnesscentre. Hvis du er fitnessentusiast eller blot nyder at træne under dit ophold, er denne unikke luksusvilla i Mijas Costa et perfekt valg. Udover fitnesscentret byder denne villa også på en opvarmet pool, så du kan holde dig i form og nyde en forfriskende svømmetur, uanset vejret.

Du kan også finde luksusejendomme til en mere overkommelig pris

Hvis du søger luksusindkvartering uden den meget høje pris, tilbyder Marbella fremragende muligheder, der giver komfort og stil til en mere overkommelig pris. For eksempel giver denne smukke frontline penthouse-lejlighed betagende udsigter og moderne bekvemmeligheder. Alternativt tilbyder denne luksuriøse 3-etagers rækkehus med en plunge pool rummelige opholdsområder og en afslappende udendørs plads. Disse ejendomme viser, at du ikke behøver at bruge en formue for at nyde et luksuriøst ophold i Marbella.