Blog


Vores Boliger

Opdag Luksusboliger i Marbella til den Perfekte ferie


Oplev det bedste af Marbella med vores samling af luksuslejemål. Fra villaer ved stranden til smarte penthouselejligheder, hver ejendom tilbyder unikke funktioner som jacuzzier, fitnesscentre og tagbarer. Uanset om du søger en glamourøs flugt eller et mere overkommeligt byhus, har vi dækket dig ind. Udforsk vores eksklusive udvalg, og find dit perfekte Marbella-tilflugtssted i dag.


Turist Guide

En golfspillers guide til Costa del Sol


Costa del Sol, hvor solbeskinnede strande møder golfbaner i verdensklasse, lokker golfentusiaster til sine maleriske kyster. Med over 70 uberørte baner og luksuriøse golflejligheder eller villaer i frontlinjen tilbyder det perfekte tilflugtssted efter en dag på greens.


Husejere

Gør din ekstra bolig til en gevinst


Frigør indtjeningspotentialet for din spanske ejendom med España Holiday! Vi specialiserer os i problemfri administration af ferieboliger og tilbyder optimal eksponering på Airbnb, Booking.com og VRBO.


Turist Guide

Familievenlige Aktiviteter i Marbella


Marbella, Spanien, er den ultimative destination for en familieferie. At leje en feriebolig her sætter scenen for uforglemmelige øjeblikke. Med uberørte strande, en charmerende gammel bydel og spændende vandsport er der noget for alle.


Vores Boliger

Lej Villaer Til Store Grupper


Oplev uforglemmelige familiesamlinger i vores rummelige villaer. Fra moderne vidundere til paladslignende residenser og charmerende oaser i andalusisk stil imødekommer vores luksuriøse indkvartering store grupper. Fejr milepæle og skab livslange minder med rigelig plads og udsøgte faciliteter. Opdag den perfekte villa til din families behov hos España Holiday Rentals.


Rejse Tips

Det solrige Spanien: Top pakningstips til dit næste sommer-eventyr!


Det kan være et spændende eventyr at planlægge en rejse til Spanien, men det er vigtigt at pakke smart for at få mest muligt ud af din ferie. Uanset om du tager til det solrige Spanien på en sommerferie eller udforsker de smukke byer og landskaber i vintermånederne, vil vores eksperttips til pakning hjælpe dig med at holde dig godt tilpas og nyde din rejse fuldt ud.